Zingeving

Als mens sta je in het leven voor ontelbare keuzes. Sommige keuzes hebben grote invloed op de weg die je in het leven gaat. Terugkijkend vraag je je soms af: heb ik de goede keuze gemaakt? En hoe ga ik om met de gevolgen van de keuzes die ik heb gemaakt? Ouder worden betekent ook een afname van de dagen die je nog hebt. Hoe ga je om met de tijd die je rest? Wat wil je nog, wat moet er nog en wat hoeft er niet meer? Hoe ziet mijn leven er nu uit? En wat draag ik in mijn leven zelf bij aan “de wereld” en de mensen om mij heen?

Over dit soort vragen gaan we in gesprek in de zingevingsbijeenkomsten. De groepen van vorig jaar gaan verder met een vervolgprogramma. Er is een middag- en een avondgroep: gespreksgroep 2a aanvang 14.30 uur; gespreksgroep 2b aanvang 19.30 uur. Voor de data zie de agenda.

Op dinsdag 2 oktober is er een nieuwe groep (gespreksgroep 1) gestart. De eerste avond was een kennismakingsbijeenkomst. De data van de overige zes bijeenkomsten worden in overleg met de groep vastgesteld; zie hiervoor de agenda.
Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze gespreksgroep, ook als je geen gemeentelid bent.

Nadere informatie en opgave voor de kennismakingsbijeenkomst bij
Gelien Rooze, 040 – 221 30 69, mail: info@adkerk.nl of
Ferdinand Borger, 040 – 282 67 86, mail: predikant@adkerk.nl