Verhuur van kerkzalen

Ons kerkgebouw aan de Koningin Julianalaan 12 beschikt over een aantal zalen en faciliteiten voor bijeenkomsten. De kerkzaal en vijf kleinere zalen komen uit op de centrale hal met keuken en bar. Ze variëren in grootte en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Het gebruik staat open voor niet-kerkelijke activiteiten. Ook de kerkzaal met alle faciliteiten is beschikbaar voor bijeenkomsten. In de zalenagenda staan onder meer: filmavonden, lezingen, vergaderingen, repetities van koren en muziekgezelschappen, muziek- en zanglessen.
Ook de Voedselbank Waalre heeft er zijn verdeelpunt.

Er zijn de nodige technische en elektronische hulpmiddelen aanwezig, waaronder een draadloze internetverbinding en er is een volledig ingerichte keuken.
Er zijn vaste gebruikers maar er is daarnaast vaak nog ruimte beschikbaar voor vaste of incidentele gebruikers. Hebt u plannen, bent u geïnteresseerd? Kom eens kijken en overleggen of er iets ingepast kan worden.

mevr. Jopie Schekkerman, 06 – 131 555 67, mail: koster@adkerk.nl

Huurprijzen worden berekend per dagdeel.
Dagdelen: 9.00 – 12.00 uur; 13.30 – 17.00 uur; 19.30 – 22.00 uur.

Het gebruik van zalen en ruimten door organisaties die rechtstreeks aan de AD-kerk verbonden zijn is gratis. De tarieven hieronder gelden voor gebruikers met een ideële of sociale doelstelling; voor vaste gebruikers kan het college van kerkrentmeesters een korting overeenkomen.
Voor commercieel gebruik, passend bij het kerkgebouw, geldt een toeslag van 25%. Onder passend wordt in eerste instantie verstaan cultureel of muzikaal gebruik.

Actuele huurprijzen (status september 2018)

Kerkzaal 150 m2 150 personen € 225,-
Grote zaal 55 m2 60 personen € 40,-
Tuinkamer 47 m2 25 personen € 50,-
Podiumzaal 37 m2 10 personen € 25,-
Kerkenraadkamer 25 m2 15 personen € 35,-
Crèche 18 m2 6 peuters € 15,-
Hal 110 m2 gedeeld gebruik € 10,-
Hal 110 m2 exclusief gebruik € 100,-

Huur van hulpmiddelen per dagdeel

Piano € 20,-
Beamer € 10,-
Beamer inclusief operator € 25,-
Muziekversterker € 15,-
MP3 opname € 15,-
Gebruik keuken inclusief apparatuur € 0,50 p.p.
Zelf gezette koffie en thee, zelf afgewassen € 0,50 per kop
Door koster gezette koffie en thee € 1,00 per kop

Tarieven voor uitvaartbijeenkomsten

Voor kerkleden gratis, inclusief koffie en thee
Voor niet leden
• kerkelijke dienst € 225,- plus vergoeding van predikant, organist
• alleen bijeenkomst in kerkzaal € 300,- plus gebruik hulpmiddelen
• inclusief hal, grote zaal € 450,- plus gebruik hulpmiddelen

Geen gebruik van alcohol. Ook niet geschonken door een cateraar.