Stiltewandelingen

Samen oplopen met zo maar iemand die je tegenkomt. Dat is de formule van de stiltewandelingen die vanuit de Agnus Dei-kerk op vier zaterdagen worden georganiseerd. De wandelingen zijn gebaseerd op het verhaal van de Emmaüsgangers, waarbij twee mannen op hun tocht naar huis opeens vergezeld werden door een onbekende.

We maken een wandeling van ongeveer vijf kilometer. De eerste twintig minuten voltrekken zich in stilte. In de overige veertig minuten krijgen de deelnemers de gelegenheid elkaar twee vragen te stellen. De vragen worden vóór de wandeling via de website bekendgemaakt en toegelicht.

Voor mensen die slecht ter been zijn, is er een alternatieve route. De wandeling wordt in de kerk afgesloten met een eenvoudige maaltijd met soep, brood en fruit. De wandelingen beginnen om 16.00 uur.

• zaterdag 24 november
  • zaterdag 19 januari
  • zaterdag 16 maart
  • vrijdag 5 juli

Voor actuele informatie zie de agenda.

Iedereen is van harte welkom; opgave bij Ferdinand Borger, mail: predikant@adkerk.nl