Maaltijden en koffieochtenden

Maaltijd

Een gezamenlijke maaltijd of samen koffiedrinken is een kans om met anderen in gesprek te komen, ervaringen uit te wisselen en om andere mensen te leren kennen. Met deze gedachte in het achterhoofd worden er twee reeksen van activiteiten georganiseerd:

1. Maaltijd en Ontmoeting
2. Maal en Verhaal

Maaltijd en Ontmoeting

Vind je het fijn om gelijkgestemden te spreken onder het genot van een kop koffie of glas thee? Of om samen met anderen te genieten van een warme maaltijd? Dan zijn de activiteiten van de werkgroep “Maaltijd en Ontmoeting” iets voor jou!

Je kunt gezellig koffiedrinken op
• elke eerste dinsdag van de maand in het Stationskoffiehuis
• elke derde dinsdag van de maand in de tuinkamer van de AD-kerk

De koffieochtenden beginnen steeds om 10.30 uur. Voor de koffieochtenden is aanmelden niet nodig.

Verder kun je zesmaal per jaar in de Agnus Dei-kerk genieten van een zeer verzorgde en erg lekkere driegangenmaaltijd, die niet duur is (momenteel circa € 11,-). Voor zowel de maaltijden als de koffieochtenden geldt dat iedereen welkom is, ook mensen van buiten onze gemeente. De sfeer is altijd warm en hartelijk, het zijn mooie gelegenheden om nieuwe mensen te leren kennen.

De eerstvolgende maaltijd is op dinsdag 6 november vanaf 16.30 uur. Aanmelden voor deze maaltijd kan tot 31 oktober bij één van de contactpersonen of door een mailtje te sturen aan info@adkerk.nl.

Contactpersonen
Ine Geenen, 040 – 221 78 36
Cootje Crevecoeur, 040 – 221 20 36

Maal en verhaal

Het is vaak inspirerend om nieuwe mensen te ontmoeten en te horen wat hen bezighoudt of inspireert. En dat laat zich goed combineren met een gezamenlijke maaltijd. De werkgroep “Maal en Verhaal” organiseert maandelijks een (vegetarische) maaltijd. Tijdens die maaltijd luisteren we naar een vraag of dilemma van een van de groepsleden, delen onze visie daarop en laten ons verrassen.

Ben je tussen de 40 en 65 jaar? Dan ben je van harte welkom, als je lid bent van de Agnus Dei-gemeente en ook als je geen lid bent. We laten ons inspireren in brede zin: levensbeschouwelijk, filosofisch, bijbel, boek of bijvoorbeeld een bericht uit de krant.

De tafel wordt gedekt in de tuinkamer van onze kerk. Inloop vanaf 17.45 uur, de afsluiting is omstreeks 20 uur. De kosten bedragen circa € 5 per maaltijd.

De eerstvolgende keer is op dinsdagavond 27 november; opgave via de App bij Fien de Ronde.

Fien de Ronde, 06 – 2957 7649, mail: info@adkerk.nl