Kunnen wij helpen?

Hebt je behoefte aan een gesprek?

Zit je er even doorheen en heb je behoefte aan een goed gesprek? Je bent dan van harte uitgenodigd om contact op te nemen met onze predikant, ds. Ferdinand Borger. Je kunt een afspraak met hem maken door te bellen (040 – 282 67 86). Mailen kan natuurlijk ook: predikant@adkerk.nl.

Je kunt Ferdinand ook spreken elke vrijdagmorgen in de tuinkamer van ons kerkgebouw, tussen 10 en 12 uur.

Vervoersprobleem of kleine hulpvragen

Hebt je een vervoersprobleem of een kleine, directe hulpvraag? Dan zullen wij ons best doen om je te helpen. Je kunt contact opnemen met de diaconie van de Agnus Dei-kerk, via commteam@adkerk.nl.

Financiële oplossing bij een acuut probleem

Heb je een acuut financieel probleem en sta je bij andere instanties voor een dichte deur? Of ken je iemand met financiële problemen? Dan kan het Diaconaal Noodfonds Waalre (DNW) samen met jou proberen om via bestaande regelingen tot een oplossing te komen. En lukt het op deze manier niet? Dan kan het Diaconaal Noodfonds helpen met directe financiële ondersteuning.

Voor meer informatie zie de website van het Diaconaal Noodfonds Waalre.

Adviezen en financiële hulp bij schulden

Heb je schulden en dreigen die schulden je boven het hoofd te groeien? Of heb je behoefte aan adviezen om meer zicht te krijgen op je kosten? Burgerschuldhulp Waalre (BSH) is een niet-commerciële organisatie die mensen helpt hun leven financieel weer op orde te krijgen. BSH biedt huishoudens met overzienbare schulden uitzicht op een schuldenvrije toekomst. Ook kan BSH je financiële en administratieve adviezen geven.
Het motto van BSH is:
Hulp helpt, je staat er niet alleen voor!

Voor meer informatie en aanmelden zie de website van Burgerschuldhulp Waalre.

Voedselbank

Lukt het je om financiële redenen niet om wekelijks voldoende goed voedsel te kopen voor jezelf en voor je gezin? Dan kan de Voedselbank Aalst-Waalre je misschien helpen. Dat doet de Voedselbank door het verstrekken van voedselpakketten aan mensen die daarvoor in aanmerking komen. De voedselpakketten worden wekelijks voorbereid en uitgedeeld in een ruimte van de Agnus Dei-kerk.

Voor meer informatie kijk op de website van de Voedselbank Aalst-Waalre.

Voedselbank Allst-Waalre