Jong AD

Kindernevendienst (kinderen van 4 tot 11 jaar)

Wil je je kinderen op een plezierige manier laten kennismaken met de verhalen in de Bijbel? Dat kan door ze mee te laten doen aan de kindernevendienst. Elke zondag is er kindernevendienst (ook in de vakanties), tegelijk met de zondagsdienst van 10 tot 11 uur. De kinderen maken het begin van de zondagsdienst in de kerkzaal mee. Al snel gaan ze met hun eigen kaars en samen met de jeugdleider of – leidster naar hun eigen ruimte. Daar wordt een verhaal gelezen en besproken, er wordt geknutseld en natuurlijk plezier gemaakt. De ervaringen en belevingen van de kinderen zijn het uitgangspunt en de levensverhalen uit de Bijbel sluiten daarbij aan.

Contactpersonen
Evelien Wolting en Wouter Wildeboer, mail: jong@adkerk.nl

Adíos (jongeren van 12 tot en met 16 jaar)

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Wat hoor, zie en beleef je? Wat speelt er in je omgeving? Daarmee gaan we aan de slag in ADíos. Thema’s als asielzoekers en het leven in een jeugdgevangenis komen voorbij; ook luisteren we naar muziek die je aanspreekt. Welke levensverhalen passen daarbij? We spelen soms een spel, voeren opdrachten uit, maken muziek en hebben lol met elkaar.

Naast de bijeenkomsten op zondagen zijn er ook speciale activiteiten, zoals een excursie (vorig jaar naar een jeugdgevangenis), de gourmet Nieuwjaarsparty en een slotactiviteit vlak voor de zomervakantie.

Elke laatste zondag van de maand komen we samen in de tuinkamer, van 10 tot ongeveer 11 uur.

Geïnteresseerd? Kom langs!

Contactpersonen