Films

Voor films-met-inhoud kun je terecht bij Natlab in Eindhoven. Maar wist je dat je voor een goede film eens per maand ook terecht kunt in de Agnus Dei-kerk? Het komende seizoen is het thema: “Lef hebben, je buiten bekend terrein of conventies begeven: waarom doe je dat, word je er gelukkiger van? En is het wel een keuze, dringt het zich niet aan je op?”

De films worden vertoond in een zaal van de Agnus Dei-kerk, meestal op de laatste vrijdag van de maand. De starttijd van de film is altijd 20.00 uur; op 23 november en 26 april is er een kort – facultatief – voorprogramma. Iedereen is welkom, je hoeft geen kerklid te zijn. Aan de ingang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd (richtbedrag € 4).

De films voor de komende periode zijn

Klik voor uitgebreide informatie en trailers op een titel.

De filmwerkgroep:
Agaath Booij, Marie José de Boer, Ferdinand Borger, Winifred van der Maaden, Aafke en Hans Vermeijden