AD-café

Het AD-café: wat is het idee? We nodigen elke maand twee gasten uit om plaats te nemen aan de gesprekstafel in de kerk. Een tafel, zoals we die ook kennen van een programma als De Wereld Draait Door. Eén van de gasten komt van buiten Waalre, de andere gast betrekken we uit de lokale gemeenschap. Met die twee gasten gaan we in gesprek, over een thema dat raakt aan de actualiteit, kerk en geloof. Het publiek wordt zo mogelijk in het gesprek betrokken. Verder wordt er livemuziek ten gehore gebracht en leest een columnist(e) een prikkelende kijk voor op de actualiteit.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje. Aan de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Je bent van harte welkom.

• zondag 18 november, 16.00 – 17.30 uur
  • zondag 16 december, 16.00 – 17.30 uur
  • zondag 27 januari, 16.00 – 17.30 uur
  • zondag 17 februari, 16.00 – 17.30 uur

Voor actuele informatie (onderwerp, namen gasten) zie de agenda.

Agnus Dei-kerk, Koningin Julianalaan 12, Waalre

Ferdinand Borger, 040 – 282 67 86, mail: predikant@adkerk.nl